[Update] CNBLUE’s schedule this week

MONDAY 04.18 [Broadcast] SBS Night After Night 11:05 PM (YongHwa) 04.18 [Recording] MNet Director’s Cut season 2 (JongHyun, JungShin) TUESDAY 04.19 [Broadcast] SBS Strong Heart 11:15 PM (YongHwa, JungShin/recorded on March 31st) 04.19 [Recording] KBS Sketchbook (CNBLUE) WEDNESDAY N/A THURSDAY 04.21 [Broadcast] MNet M!Countdown 6:00 PM (CNBLUE) 04.21 [Broadcast] KBS Happy Together 11:05 PM (YongHwa/recorded … Continue reading

[Video] CNBLUE’s Intuition wins on Music Bank! (11.03.01)

Check their Performance!!! CNBLUE dan DBSK di backstage DBSK vs CNBLUE and the winner is … jeng jeng jeng CNBLUE, yeay admin sempet deg2an nih pas mubank… dan malem2 nya pas buka twitter eh CNBLUE yang menang …. horayyyy

PIC is OUT! CN Blue Comeback Teaser!

Berbahagialah wahai Boice di seluruh dunia.. karena apa yang kita nanti2 akhirnya datang jugaa! Hey Boys! U drive me crazieehh!! XDD s: Naver cr: CNBlackYong @soompi re-up: chaeri@cnblogindo

Minhyuk on It’s Okay, Daddy’s Girl

nah, karena udah banyak ketinggalan, (mian, yaa..) sekarang bakal aku share Minhyuk dalam drama “It’s Okay, Daddy’s Girl” pertama, Official Photo Source : SBS + CodeAzzurro Re-upload : 南 アイコ@cnblogindo pada tanggal 28 Desember 2010 kemarin, member CNBlue mendatangi Minhyuk saat syuting drama “It’s Okay, Daddy’s Girl”. Ini dia beberapa pic-nya 🙂 source : OSEN … Continue reading

CNBlue New Year Greetings

Source: DCinside Shared by keepfalling@CNBLUEsoompi TRANSLATE: To. Boice v 벌써 2011 년이네요… / It’s already year 2011… 꼭 이루실 꿈이 있다면 이루시길! / If you have a dream you really want to make come true, may you do! 새해 복 많이 받으세요. v I love U / Happy new year. CNYonghwa To. Boice (B-like heart) … Continue reading

[Update][Photos] Busan Christmas Concert

coba liat tampangnya Yonghwa 😄 credit: Saturn@Daum and others as marked. Source: Cnbluestorm

CN Blue Schedule Update

Schedule Update 11.19 [Recording] SBS Night After Night (YongHwa) 11.19 [Recording] SBS Drama It’s Alright, Daddy’s Girl (MinHyuk) 11.20 [Broadcast] MBC We Got Married 5:00 PM (YongHwa) 11.21 [Broadcast] SBS Inkigayo 4:10 PM (YongHwa MC) 11.21 [Recording] SBS Drama It’s Alright, Daddy’s Girl (MinHyuk) 11.22 [Recording] SBS Star King (JungShin) 11.22 [Broadcast] SBS Drama It’s … Continue reading

(PIC) More Seoul Tokyo Music Festival Press Conf.

Another CN Blue pics… 🙂 cr: as tagged + klaritia@soompi re-up: chaeri@cnblogindo

(PIC) CN Blue At Private Press Conference *PD Radio Concert*

Credit: All-area.net+CD_Clover@soompi Re-up: Chaeri@cnblogindo

[videosub] WGM YongSeo ep 27

Hai…apa kabar? mian lama posting… kerjaan mahasiswa farmasi, Hidup gak tenang karena dikejar sama LAPORAN terus. TT *jadi curhat deh gue langsung aja ya… ini linknya… part1 part2 part3